Titanic Játszóház

JÁTSZÓHÁZ ÉS SZÓRAKOZTATÓ PARK - DEBRECEN

NE MARADJ KI A JÓBÓL, IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE MOST!

 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

 

LÉGVÁRBÉRLÉSÜNK AKTÍV SZOLGÁLTATÁSKÉNT MŰKÖDIK.

SZÜLINAPI - NÉVNAPI ÉS EGYÉB RENDEZVÉNYEKRE

VÁLLALJUK JÁTÉKSZEREINK KITELEPÍTÉSÉT.

 

< JÁTÉKSZEREINK >

 

Ha sikerült választani játékszert, kérem keresse bizalommal munkatársunkat!

Ha nincs konkrét elképzelés, akkor kérjen tanácsot korosztály alapján.

+36 (30) 630 6110

Több játékszer bérlése esetén kedvezményeket biztosítunk !

 

 

Szülinapozz a Titanic Játszóházban!

 

JÁTSZÓHÁZUNK ÁTMENETILEG ZÁRVA TART!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

 

Ki ne szeretné gyermeke, unokája születésnapját emlékezetessé tenni. Ehhez nem kell más, mint a barátok, finom enni- innivalók, és játék megállás nélkül. A gyakorló szülők már tudják, hogy micsoda felfordulást képesek csinálni a gyerekek az önfeledt játszás közepette. A szülők pedig a végén számbaveszik azokat a berendezési tárgyakat, szőnyegeket, bútorokat, melyek a buli áldozatul estek. Ezt követi a rendcsinálás, véget érni nem akaró mosogatás, és az ünnepi torta maradványinak a szőnyegből való eltávolításával kezdődő keserves maratoni takarítás.

 

Titanic Játszóház Debrecen

 

Ha hasonló okok miatt Te sem igazán szereted otthon megtartani a nagy szülinapi bulikat, akkor mi szívesen segítünk, levesszük a a terhet a válladról. Gondoskodunk róla, hogy ez a csodálatos nap valóban mindenki számára örömteli és felejthetetlen legyen. A játszás lehetőségben biztosan nem lesz hiány, fantasztikus légvárak, csúszdák, trambulinok, ugrálók, foci pálya, 3 szintes labirintus, és még sok-sok egyéb játék várja a szórakozni vágyó gyerekeket.

 

Az öt rendelkezésre álló különtermünkben hangulatos díszítés mellett terített asztallal várjuk a meghívott vendégeket. Biztosítjuk az étkezéshez szükséges eszközöket. Segítünk az étel, ital, torta felszolgálásában, és egy animátort biztosítunk, aki mindenben segít, és akihez bármilyen problémával fordulhattok.a rendezvény ideje alatt.

 

A teremfoglalás menete

  1. Kiválasztod a napot és idõpontot, amikor a rendezvényt tartani szeretnéd
  2. Felhívsz bennünket telefonon, s megnézzük, hogy a kiválasztott időpont szabad-e még. Ha esetleg már lefoglalták, akkor közösen választunk egy másik - még elérhető időpontot.
  3. Ezt követően, néhány napon belül - de lehetőleg minél előbb - be kell hozzánk fáradnod, hogy megbeszélhessük a részleteket, és kitöltsd a megrendelő lapot. A megrendelés véglegesítéséhez 5000 Ft foglalóra van szükség, amit készpénzben tudsz a játszóházban befizetni.

 

Amit mi adunk

 

Amiről a szülők gondoskodnak

*mivel a gyermekek alapján fizettek a parti végén*

 

 

Rendezvénytermeink

1. terem

2. terem

3. terem

4. terem

5. terem